Wie zijn wij?

Wij zijn twee studenten uit Utrecht die willen vechten tegen de armoede in de wereld. Er is zoveel ellende, honger en onderdrukking in de wereld, daar moet je wel wakker van liggen! Wij geloven dat wij als christenen de opdracht hebben gekregen om de wereld te veranderen en te bouwen aan Gods Koninkrijk. God vraagt van ons radicale navolgers van Jezus Christus te zijn. Zoals Jezus gericht was op zieken, armen en onderdrukten, zo willen wij dat ook zijn. In de bijbel staat het heel mooi:

"Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht." (Spr.31:8,9)

Door onze actie willen we alle moeders, vaders, opa's, oma's, jongens en meisjes, die in Darfur op de vlucht zijn geslagen voor het geweld, die vermoord en verkracht zijn en van huis en haard verdreven zijn, een stem geven.

Huub (Waalewijn), 21 jaar, komt uit Terneuzen, houdt van gitaarspelen, woont in Utrecht, studeert theologie aan de Universiteit, is lid van Navigators Studentenvereniging Utrecht, wil later iets met ontwikkelingswerk gaan doen en is gewoon een coole gast. (huubwaalewijn@gmail.com)

Wouter (van Veelen), 24 jaar, komt uit Rotterdam, woont in Utrecht, is bijna klaar met zijn studie theologie, speelt geen gitaar, houdt van een mooie natuurwandeling, is bijna lid-af van de studentenvereniging VGSU, wil later ook naar het buitenland en is eveneens een toffe kerel. (woutervanveelen@gmail.com)

1 Comment Add your own

  • 1. Johnb517  |  May 8, 2014 at 2:45 am

    Some genuinely prize content on this internet site, bookmarked. gedadaecaaaa

Leave a comment

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed